Framsteg :D


Tror jag har blivit starkare i armarna eller så har jag bara fattat tekniken men nu kan jag iaf göra armhövningar. Grymt va? :D Idag har jag ätit annanas och en apelsin och jag är inte alls matt längre, så himla skönt! Har bett mamma köpa hem frukt, har tröttnat men skit samma, nån som vet någon god frukt som man kanske kan äta ist för de vanliga? Och så är det nyårsafton. Jag skulle vilja äta middag idag men jag tror inte att jag vågar, tänk om jag faller tillbaka i gropen och måste gå igenom de där tre hemska dagarna igen som jag var så himla hunrig när jag precis börjat med min frukt diet...

Äro vare gud i höjden snälla ge mig en chipspåse...


Ja det säger i stort sätt allt... tror jag skulle kunna döda för en estrella lättsaldade chipspåse...

Speglar, kameror och all annan skit som förstör mitt liv!

 
Fan va jag är arg! Jag önska att jag hade bättre självförtroende angående min kropp. Jag tänkte på hästar tex. det spelar ingen roll hur små, stora, tjocka, smala, fina eller fula som är. Dom bryr sig inte så mycket. Sådan vill jag att människan också skulle vara, speciellt jag. Men jag tror inte att jag kan ändra min åsikt så jag bantar ist. Fuck och dö hatar mitt liv just nu.

Allt eller inget!



Vissa av er kanske tycker att jag överdriver men jag är en allt eller inget tjej. Jag kan inte bara äta nyttigare, Om jag var ärlig så var jag  hyfsat nyttig innan, jag ät inte mycket godis och sådan och jag åt typ två måltider varje dag och ändå är jag fet. Vilket öde ha... Och ändå red jag varje dag och tränade lite då och då. Men nu har jag tröttnat, på att alltid vara tjockast och på att vara ful. Nu gäller det allt eller inget och jag väljer allt. Jag menar när jag har uppnått mitt mål (50-55kg) så kommer jag börja äta mat igen :D


Idé brist!


Kan inte komma på vad jag kan äta. Har verkligen tröttnat på frukt och grönt! Men jag vill verkligen gå ner i vikt så jag äter inte mat, pungt slut. Jag är så himla matt också, det märks verkligen att jag inte har ätit ordentligt sen julafton. Mår skit.

Helt jävla fucked up :S


Jag har typ lärt mig att jag inte behöver så mycket mat. Är typ inte hungrig längre och nu menar jag det. Men jag hra ingen energi och heller ingen mat lust. Ibland känns det som om jag ska svimma. Och jag som vill träna. Jag ska gå ner till simhallen och simma 1 km igen. Tur att dom har badvakter om jag svimmar. Hehe...
Har typ ätit en halv annanas idag så jag tycker ju att det borde räcka för att jag ska vara pigg...

Så bra som det kan bli...



Det har faktiskt blivit bättre! Det är nog så bra som det kan bli. Jag har tröttnat på att äta frukt så jag äter ingenting alls, förut så var det ett alternativ att äta mat men nu tänker jag på det men det är inget alternativ.
Jag är hungrig men det är bara min kropp som är hungrig mitt psyke är för trött för att äta men samtidigt för piggt för att gå och lägga mig. HUr knäppt får det lov att bli liksom? Aja jag är i alla fall nöjd med det läget som jag är i nu. Jag har bara ätit lite bönor med lök och champinjoner (drygt 2 dl) några nötter och ett halv granatäpple idag. Men jag har ändå ridit och simmat. Imon ska jag nog både simma och gymma. Problemet är bara vad jag ska äta. Som jag sa jag är så jävla trött på frukt och grönsaker!

It such a wonderful day!



Hejsan! Idag är jag glad, det är precis som om jag har kommit öven en tröskel för jag är inte lika hungrig längre! Har ätit bönor med lök och champinjoner och jag är inte ens jättehunrig trots att det är det ända jag ätit. Och dessutom känner jag av att jag har börjat träna idag. Jag känner mig mycket rörligare i kroppen, det är underbart. Jag kommer nog inte ha tillgång till en våg på lite mer än en vecka så då blir det större överaskning nästa gång jag väger mig, vilket troligtvis kommer att bli den 6 januari. Var i simhallen igen idag och simmade 40x25 m. Efteråt är det underbart, man känner sig stolt och man är trött i hela kroppen men pigg i huvudet :D

Att väga 70 kg



Tack för bloggens första kommentar, vill gärna ha flera! :D Jag vet att 70 kg inte är så mycket och jag kan fortsätta väga det, bara jag inte går upp i vikt. Men det kommer jag göra om jag fortsätter leva som jag gjorde innan jag blev nyttig. Och jag är inte nöjd med hur jag ser ut. Jag har tjocka lår, min mage hänger, precis som mina bröst. Jag har gäddhäng på armarna, dubbelhaka m.m. och mina komplax bara växer ju större jag blir. Dessutom vill jag inte vakna upp en dag och väga 90 kg. Speciellt inte när jag bara är 159 cm lång. Är man 175 och väger 70 kg så är det ju jättebra men inte med min längd, det syns. jag känner också av att jag är överviktig, jag har svårare att röraa på mig än för 4 års sedan. 

När är det dags?



När jag gick till min skolsyster så sa hon till mig att jag var överviktig och att jag behövde gå ner i vikt. Jag skärpte mig då och jag antar att jag har gått ner i vikt sedan dess. Då vägde jag 70 kg. Jag är faktiskt rätt säker på att jag har gått ner. Men inte alls mycket. Kanske två, tre kg. När jag väger 65 kg. Då är jag riktigt nöjd! MEN NÄR ÄR DET DAGS? När är det dags för mig att väga mig? Kanske med en veckas mellanrum, eller två?
Vad tycker ni?

Tidsfördirv


Jag behöver ett tidsfördriv. Inte läsa, kolla på film eller spela gitarr eller nått sånt. Nått som jag kan fokusra på. Har handlat två dar i rad. Då har det varit mitt tidsfördriv. Men nu. Vad ska jag göra? Jag funderar på att träna. Men har redan simmat idag, är det okej att träna flera gånger om dan? Det måste la vara jättebra?
Nu mina underbara bloggläsare så behöver jag eran hjälp.
Vad kan jag göra för att fördriva tiden så att jag inte tänker på mcdonalds, bagerier och estrella fabriker? 


Chokladkaka



Ledsen att jag har varit borta, har varit och fyllt mitt mat-behov med shopping. Hittade en choklad kaka i mitt rum. En marabou helnöt, min favvo. Jag är stolt över mig själv som kan motstå den. Det är som om en rökare hittar ciggaretter mitt i sin största abstinens och inte får ta. Har klarat mig jättebra i övrigt annars. Har ätit bönor och lite nötter för att få i mig protein.  Men det är svårt. Jag vill så gärna äta riktig god mat. Jag är inte hungrig, men sugen. Pratade med min kompis idag. Hon är 12 kg underviktig. Hon har det motsatta problemet. Att allt alltid ska vara så jobbigt. Jag simmade 1000 m idag. Är jättenöjd, ska göra det imon också.Men herregud så mycket jag vill ha mat!
Känns som om jag ska börja gråta.

Brygga =D







Jag fick en galen idé. Jag provade att gå ner i brygga. När jag var yngre kunde jag det hur lätt som helst men det var för 6 års sedan, nu är jag 16, överviktig och inte så böjbar. Men kul var det. Jag kom nästan upp lite grann. Men herregud vilken bra träning det kommer att blir. Försöka gå ner i brygga lite varje dag.
Och jag kommer att se hur jag utvecklas. Ett nytt mål. Till sommaren ska jag kunna gå ner i brygga hur lätt som helst.

Abstinens






Jag har absinens. Jag är inte hungrig (självklart är jag lite hungrig) men herregud va jag vill ha mat! Är det så här det känns att sluta röka? Eller kanske sluta dricka? Eller sluta knarka? Mat är det ända jag kan tänka på.
Men sådant slutar vell efter ett tag? Jag menar en föredetta rökare har ju inte abstinens livet ut?
Dom borde uppfinna nikotintuggumi för mat missbrukare.
Jag tränade en halvtimme idag. Känner mig jätte stolt. Nu har jag smörjt in mig i fuktgivande kräm för att få finare hy. Haha det känns lite löjligt men det hjälper faktiskt.
Ska på en bio med en vän imon. Inga pocorn.

Ny dag, nytt hopp!






Än så länge är allt toppen. Har bara ätit frukt och jag är inte jätte hungrig som jag var igår när jag tillslut fuskade. Kom på att jag inte får köra så hårt med mig själv. Om jag är jättehungrig så får jag lov att äta två bananer till. Det kan ju inte skada :D
Har ätit bananer och melonbitar idag, supergott! Har granatäpple också. Jag älskar granatäpple.
Imon ska jag gå till simhallen och simma 1000 m (40 längder). Simma får man jättesnygg kropp av, det är ju najs. Idag ska jag nog göra det gamla vanliga. Lite situps, träningcykel och stretcha.
Har varit i stallet och ridit en timma också. Det är ju nyttigt.
Ja som sagt allt ättebra än så länge, försöker inte tänka på hur gott det hade varit med en köttbit och pommes frites eller potatis eller nått annat med sjukt mycket kalorier i.
Önska mig lycka till  //LITTLE W

Fuskade

Jag hatar mig själv, jag tappade kontrollen, jag fuskade jag ät massor av mat för i helvete. Mår så jävla dåligt. Jag åt julskinka, prinskorv, köttbullar och glass! Fan va jag hatar allt nu. Sen gick jag in på toan och spydde. Har säkert massor av mat kvar i mig. Det som hade gått så bra!
Men ska jag ge upp? FAN HELLER! Jag ska kämpa. Till sommaren så ska jag väga 50 kg! Och jag ska vara självsäker i bikini och jag ska ha sexiga underkläder! Jag kommer att klara detta.


Proud!



Nu har jag tränat, 15 min på träningscykeln, stretchat och 20 situps.
Kommer säkert få träningsverk i magen =D
Idag har jag ätit:
2 bananer
1 apelsin
2 glas vatten
1 burk majs
Jag känner mig jättetrött på ett posetivt sätt, som om jag vill sova och jag brukar ha jättesvårt för det.
Imorgon ska jag gotta mig med en hel burk majs eller bönor och ett glas mjölk.
Jag vet att detta är ohällsosamt men jag vill värkligen! =)
Har någon nån aning om hur lång tid det kommer ta innan man märker skillnad på min vikt?

Ätit =D


'



Nu har jag ätit... det fick bli en apelsin, haha, inte mycket till middag
men jag är jätte taggad på att gå ner i vikt. Kanske äter en banan och ett äpple
till kvällsmat också. Önska mig lycka till.

Viktväktarna

Jag gick in på viktväktarna för att kolla vad som var en hälsosam vikt för min längd. Vilket var 51-63 kg. Men hur lång tid tar det att gå ner i vikt? Jag är livrädd för att tappa motivationen som jag gjort så många gånger förut. Jag skulle vilja vara Nere på 50 kg någonting i sommar. Ett halvår kan jag klara det på. Heja mej ^^
En annan grej om jag skulle vara normalviktig nu när jag väger 70 kg så skulle jag behöva vara 187 cm lång. 

Underkläder

Jag hatar att köpa underkläder eftersom jag aldrig är snygg i dem. Så jag har fula tant-trosor som jag kan dra över magen och gamla bh's som jag är glad om dem håller upp brösten. Men skulle det inte vara underbart att köpa underkläder, snygga som matchar, som man faktiskt känner sig snygg i. Stringtrosor ser jag ut som en sumo brottare i, hipster är mina favoriter men jag har bristningar på höfterna och magen putar ut och låren är jättestora. Jag har alltid varit tjock så länge jag har brytt mig. Jag ser fram imot när jag kan gå in på en affär och köpa snygga underkläder och sedan göra dem ännu snyggare när de sitter på mig.


Mitt dåliga självförtroende =(

Jag har alltid velat var som alla andra, eller bättre. Och att vara snygg är ganska viktigt i den tid vi lever.
I alla fall om man är 16 år. Jag har inte så många vänner. Jag tror det beror delvis på att jag är blyg men också mitt dåliga självförtroende hjälper till att dölja mitt riktiga jag. Jag går alltid runt och tänker på hur min mage ser ut i denna tröjan och att mina lår är alltid storre än alla andras.
Det som fick mig att bestämma mig att gå ner i vikt var när min skolsyster kallade in alla i min klass för en runtinundersökning en och en. När hon sa åt mig att väga mig så sa hon att jag var farligt överviktig och att jag måste gå ner i vikt. Sedan dess har jag blivit nyttigare men jag har inte gått ner i vikt.
Om en överviktig tjock ska gå ner i vikt så tycker alla att det är bra. Men om en tonåring försöker så säger alla att hon har bullemi eller anorexi. Ni kan säga att jag har det, men jag har velat gå ner i vikt länge och nu är det dags. Jag har inte anorexia det förstår ni om ni ser mig. Men jag vill börja träna och banta.

FRUKT OCH GRÖNSAKER :D

Jag kom på världens bästa idé! Om jag ska gå ner 20 kg så kommer jag att behöva anstränga mig mer.
Jag kan inte bara bli nyttig. Jag måste äta mindre också! Så från och med idag till och med nästa lördag så ska jag bara äta FRUKT och GRÖNSAKER! Tror ni att jag klarar det?

Tränat

Nu har jag tränat, 15 min cyckling på min träningscykel och sen 10 min stretching.
Känner mig nöjd. Heja Heja! Nej men seriöst det viktiga nu är att jag inte tappar motivationen.
En sak som gör mig avundsjuk, folk som är födda smala! Jag vet att dom kanske inte heller är nöjda med sig själv men jag är är 100 ggr hellre att vara underviktig än överviktig.

MÅL :D

Saker som jag ska göra:

* Skaffa träningskort (gym och sim)
* Inte äta något socker!
* Inte äta mycket fett (mjölk och sådant räknas självklart inte)
* Äta lunch i skolan och sedan äta nått litet på eftermiddagen
* Inte äta efter sex på kvällen.

Tänkte lägga ut en bild på hur jag ser ut sen. Så ni kan få se skillnaden när jag går ner i vikt.


Little W

Hej det är jag som är Little W. Denna blogg kommer handla om mig så egoistisk som jag är. Nej men seriös jag kallar mig little W nu fast jag är inte så liten. Kort är jag, bara 159 cm. Men jag är överviktig. Jag har förnekat det och jag deppar när jag tänker på det. Jag skulle vilja vara normalviktig. Jag väger 70 kg vilket gör mitt BMI till 28. det är normalt att ligga mellan 20 och 25. När jag gick till min skolsyster i skolan tyckte jag att hon kränkte mig när hon sa detta. Men det var ju bara sanningen. Jag har iaf skitkasst självförtroende när det kommer till hur jag ser ut. Jag vågar inte visa min kropp för någon. Jag är 16 år och går första året på gymnasiet. Jag är oskuld, skulle aldrig visa upp min kropp för nån, skäms för mycket. Jag är ful för att jag är tjock. Hade jag varit 20 kg smalare hade jag säkert varit snygg. Om Jag skulle väga 50 kg så skulle mitt BMI ligga på 20. Det är normalvikt. Det är mitt mål. Nu ska ni få följa hur jag når det.

RSS 2.0